sâmbătă, 19 mai 2012

Today I am in love with...



Un foarte scurt post intre teste si examene...am iesit astazi pana in Unirii si am testat doua produse de care m-am indragostit teribil de tare, mi se par geniale si la fel de genial de scumpe!
Primul, e fondul de ten Estee Lauder Double Wear nuanta 1N1 Ecru mmmm...arata asa frumos! Mi-am calcat pe inima si fiind nemachiata mi-a dezinfectat doamna de la stand mainile si m-am dat direct pe fata, fiind si un tester nou inca nefolosit. Am zis ca o zi nu poate sa faca chiar rau tare :) Sper sa fiu ok. Cat despre produs, mi s-a parut ca nuanta mi se potriveste ca o manusa si aspectul e genial, exact cum zic ei, satinat. Eu nu am probleme mari de acoperit(pustule) asa ca rezultatul a fost wow. Mie mi-a placut sincer la nebunie, e primul produs high-end pus pe fata si I love It. Deja bantui ebay-ul dupa el. Daca va intrebati de pret, doar 186lei Kendra si 220 Douglas :)
Second, din absoluta intamplare, am pus degetul pe Chanel Poudre Universelle 20 Claire Translucent. O nebunie. Parea deschisut pe deget inca intinzand pe mana, mi se parut o pudra intr-adevar de calitate, extrem de fina si translucida, asa cum spune si numele. Pur si simplu s-a ,,cufundat" in piele, ,,sinked" cum ar spune englezii. Love that too... vreo 186 lei :) 

Imi pare rau ca nu pot pune poze, mi se blocheaza calculatorul.
Have a veeeery nice evening!

2 comentarii:

Federova spunea...

Te-ai mutat in Bucuresti? Nu stiam.
Te pup!

Alexandra A. spunea...

Yep...in Bucuresti din toamna, cu facultatea si nu am de gand sa ma intorc in Moldova :D doar in vacanta.

Trimiteți un comentariu