sâmbătă, 4 decembrie 2010

Luna Cadourilor e chiar plina de cadouri: GIVEAWAY UD Naked

Anca Buzea organizeaza pe blogul ei un concurs tare, tare dragut si ne face aceasta luna si mai frumoasa si mai placuta. Luna aceasta a lui Decembre cineva, de undeva, se va bucura de trusa Naked de la Urban Decay. Nu cunosc pe cineva care sa nu si-o doreasca,serios! Are niste nuante absolut perfecte pentru oricine, orice culoare a ochilor, orice nuanta e tenului. Si ca sa completeze premiul deja fabulos, Anca ne mai incanta si o carte, numai buna pentru a o citi alaturi de o cana de ciocolata calda, intr-o seara de iarna: este vorba despre ,,Coco Chanel", scrisa de Edmonde Charles-Roux, de la Editura Rao.

Iata care sunt conditiile de inscriere:

1. Sa fiti follower al blogului!
2. Sa trimiteti un e-mail catre 10 prietene cu link catre blog, punand si adresa anca@ancabuzeamakeup.ro la CC sau BCC, dupa cum doriti.
3. Sa lasati un comentariu la acest post in care sa-mi spuneti sub ce nume ati trimis e-mailul respectiv si sub ce nume ma urmariti prin Google Friend Connect. Nu lasati adresele de e-mail in comentariu!
4. Intra in concurs mailurile trimise pana Duminica, 5 decembrie, ora 23:59! Nu uitati sa lasati comentariu la post pentru a putea stabiliti castigatoarea cu ajutorul random.org.
5. Astept un e-mail din partea castigatoarei cu impresii despre premii, iar acest e-mail va fi postat pe blog pentru transparenta concursului ;)

Premiul va fi expediat prin posta, iar cheltuielile vor fi suportate in intregime de catre mine. Voi anunta castigatoarea lunea viitoare, pe 6 decembrie, de Sf. Nicolae :)

Eu zic ca este o modalitate placuta de a incepe sarbatorile de iarna!

Oricine se poate inscrie, AICI

Mult succes tuturor care decid ca s-au indragostit si ei, ca si mine, de aceste premii.

1 comentarii:

Anca Buzea spunea...

Multumesc pt link! ;) :*

Trimiteți un comentariu